finnema

 

bloemenbestellen2

Opbaren: thuis of in uitvaartcentrum, zorgcentrum, hospice
Als u dat wenst kan onze 24-uurs verzorgingsdienst de overledene direct na de melding van overlijden naar ons rouwcentrum overbrengen. Maar wij beschikken uiteraard over alle faciliteiten om de overledene thuis, in een zorgcentrum of in een hospice op te baren.

Afscheid nemen in alle vormen
Veel nabestaanden willen graag op hun eigen manier afscheid nemen van hun dierbare. Wij stimuleren dat van harte. Voorop staat dat het afscheid een troostende herinnering moet worden. Een passend afscheid helpt de nabestaanden om de draad van hun leven weer op te pakken. Daarom is bij ons bijna alles mogelijk: rituele wassingen, kerkdiensten voor alle geloofsuitingen, livemuziek, video- of fotoreportages, de kist door de kinderen laten beschilderen of het houden van een besloten plechtigheid in de rouwkamer.

Rouw- en ontvangkamers
Afscheid nemen van een dierbaar persoon is de eerste belangrijke fase van het rouwproces en moet in alle rust kunnen gebeuren. Wij beschikken over ruime rouw- en ontvangkamers die een warme huiskamersfeer ademen. In de dagen voorafgaand aan de uitvaart kunnen naaste familie, vrienden en bekenden in een intieme sfeer afscheid nemen van de overledene. Dat gebeurt tijdens speciaal voor u gereserveerde tijden. Tijdens het afscheidsbezoek kunnen wij zorgen voor gepaste achtergrondmuziek. Een kopje koffie of thee staat voor u klaar.

Privacy
Rouw- en ontvangkamer vormen meestal één geheel. De overledene ligt in dezelfde ruimte opgebaard. Om voldoende privacy te garanderen bij het afscheid nemen, is er echter wel een afscheiding gecreëerd. Dat is ook prettig voor mensen die komen condoleren, maar die de overledene graag willen blijven herinneren zoals zij hem of haar tijdens zijn/haar leven hebben gekend. Daarnaast zijn er ook rouwkamers met een gescheiden opbaarkamer.

Buitenland
Indien gewenst, regelen wij ook de overbrenging van een overledene van en naar het buitenland en verzorgen wij alle daarvoor vereiste formaliteiten.

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.