finnema

 

bloemenbestellen2

Wanneer u kiest voor begraven
In onze regio liggen verschillende gemeentelijke en bijzondere begraafplaatsen. Als u eenmaal uw keuze hebt bepaald, regelen wij de verdere afwikkeling van de begrafenis met de door u gekozen begraafplaats. Ook informeren wij u over grafrechten en adviseren wij u bij de keuze tussen een algemeen graf, een familiegraf of bijvoorbeeld een islamitisch graf.

Afscheidsdienst in de aula
De afscheidsplechtigheid vindt meestal plaats in de aula van de begraafplaats. Al dan niet vooraf gegaan door een kerkelijke viering.

Invulling van de dienst
De meeste begraafplaatsen beschikken over een uitgebreide muziekbibliotheek waar u uit kunt kiezen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf uw muziek aanleveren op cd, Usb-stick of MP3-speler. In overleg met u bepalen wij vervolgens welk stuk bij welk onderdeel van het programma wordt afgespeeld. Als uw voorkeur uitgaat naar livemuziek (klassieke zanger/zangeres, pianist/organist of klassiek ensemble) dan adviseren wij u graag. De dienst kunt u persoonlijk invullen met toespraken, het voorlezen van gedichten, PowerPoint-presentaties, het spelen van (live)muziek, video's en fotoseries. Om een goede voortgang te waarborgen moet u beeld en geluid minimaal 24 uur voor de uitvaart aanleveren.

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.