finnema

 

bloemenbestellen2

De rouwkaart
Met een rouwkaart brengt u familie, vrienden en (zakelijke) relaties op de hoogte van een overlijden. Daarvoor moet u wel beschikken over een actuele adressenlijst. Uitvaartcentrum Haarlem beschikt over uitgebreide voorbeeldboeken waaruit u een passende rouwkaart (klik hier om wat voorbeelden te bekijken) kunt kiezen. Als u hulp nodig heeft bij het samenstellen van de tekst van de rouwkaart, adviseren wij u graag. Maar u kunt ook kijken op de gedichten, versregels en teksten voor de rouwkaart.

 

Adreslijsten samenstellen
Internet biedt hulp bij het samenstellen van een actuele adressenlijst. Via de adreslijst kunt u gratis een Excel-bestand downloaden. Dit bestand is te openen in Word, Numbers (Apple) en Open Office (Google). Als u dit bestand opslaat op uw computer, kunt u zo uw eigen adressenlijst opbouwen. Dit bestand kunt u indien gewenst vervolgens aan ons mailen.

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.