finnema

 

bloemenbestellen2

Muziek
Passende muziek vormt een prachtige omlijsting van een uitvaartdienst. De meeste crematoria en begraafplaatsen beschikken over een uitgebreide muziekbibliotheek waar u uit kunt kiezen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf uw muziek aanleveren op cd, Usb-stick of MP3-speler. In overleg met u bepalen wij dan welk stuk bij welk onderdeel van het programma wordt afgespeeld. Als uw voorkeur uitgaat naar livemuziek (klassieke zanger/zangeres, pianist/organist of klassiek ensemble) dan adviseren wij u graag.
De dienst kunt u net als bij een begrafenis persoonlijk invullen met toespraken, het voorlezen van gedichten, PowerPoint-presentaties, het spelen van (live)muziek, video's en fotoseries. Om een goede voortgang te waarborgen moet u beeld en geluid minimaal 24 uur voor de uitvaart aanleveren.

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.