finnema

 

bloemenbestellen2

Verzekeren

Een uitvaart kost veel geld, niet iedereen heeft dat direct beschikbaar. Dankzij de krachtenbundeling van Uitvaartcentrum Finnema en NIVO uitvaartverzekeringen kunnen wij verzekerden overal in Nederland goede én betaalbare uitvaartverzekeringen aanbieden.

Bent u op zoek naar een betaalbare uitvaartverzekering, met duidelijke voorwaarden?
Wij verwijzen u hiervoor graag naar NIVO uitvaartverzekeringen

NIVO is gespecialiseerd in betaalbare uitvaartverzekeringen met een waardevaste dekking, heldere voorwaarden en ruimte voor persoonlijke wensen. Degelijk en betrouwbaar, al meer dan dertig jaar.

Ruim 250.000 mensen kozen al voor één van de uitvaartverzekeringen van NIVO om de toekomstige kosten van hun uitvaart te dekken. Een bewuste keuze met oog voor hun nabestaanden.


Bij NIVO kunt u zich verzekeren voor een uitkering in geld (kapitaalverzekering) of voor een volledig verzorgde uitvaart (natura-uitvaartverzekering). Voor informatie over de uitvaartpolissen van NIVO, de NIVO-polis, de Contura-polis en de UZET-polis, verwijzen wij u naar de website van NIVO.

contura-uitvaartverzekening-normal

nivo-uitvaartkosten-normal

uzet-polis-uitvaartverzekering-normal

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.