finnema

 

bloemenbestellen2

De laatste jaren is de behoefte aan goedkope uitvaarten enorm gegroeid. Er is inmiddels een groot aantal aanbieders van budgetuitvaarten en uitvaarten zonder franje of toeters en bellen. Rond € 1.300,= worden de 'goedkoopste' uitvaarten aangeboden. Afscheid, rouwbrieven en plechtigheid zijn niet inbegrepen. Gegevens en opdracht vult u in op een website. 

 

Wij verzorgen in opdracht van de Stichting Economy uitvaarten in onze regio, meer informatie vindt u op de website: www.economyuitvaart.nl voor meer informatie kunt u ons ook bellen. Deze crematieverzorging kost € 1.295,00.

 

Een zeer eenvoudige crematie verzorgen wij voor € 3.500,00 daarvoor bieden wij een uitvaart met afscheid, rouwbrieven en een kopje koffie. Alles vind plaats in ons rouwcentrum, ook het regelgesprek.

 

Ons uitvaartcentrum staat voor iedereen klaar, ook voor mensen met een kleinere beurs. Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben wij, bij het verzorgen van uitvaarten, oog voor de zwakkeren in de maatschappij. Wanneer er weinig middelen zijn om een uitvaart te bekostigen kijken wij met de nabestaanden hoe de uitvaart wel betaalbaar verzorgd kan worden.

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.