finnema

 

bloemenbestellen2

Historie
Uitvaartcentrum Finnema in Aalsmeer ligt midden in een regio waar veel tuinders van oudsher hun bedrijf hebben. Als vroeger een van de dorpelingen uit Aalsmeer of omgeving overleed, verzorgden de kerk en de begrafenisvereniging de uitvaart. Rouwkamers waren er toen nog niet, want overledenen werden destijds thuis of in een gebouwtje op het kerkhof opgebaard. Inmiddels is het gerenommeerde Uitvaartcentrum Finnema een particuliere vestiging die zelfstandig functioneert binnen het overkoepelende Uitvaart Zorgcentra Nederland. Het pand aan de Zwarteweg is volledig gerenoveerd en optimaal aangepast aan de wensen van onze tijd. Alle faciliteiten voor het deskundig en met aandacht verzorgen en opbaren van overledenen en het ontvangen van rouwbezoek zijn er in ondergebracht. En hoewel de paarden en koetsen plaats hebben gemaakt voor een professioneel wagenpark, zijn zij nog steeds inzetbaar voor een traditionele uitvaart.

Voor een begrafenis in Aalsmeer, of een crematie in Aalsmeer belt u 0297-325 865 24 uur per dag staan wij u persoonlijk te woord. Ook in Uithoorn, Mijdrecht, Wilnis, Hoofddorp en omgeving verzorgen wij een begrafenis of crematie.

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.