finnema

 

bloemenbestellen2

Persoonlijke begeleiding
Met onze persoonlijke, professionele benadering nemen wij de nabestaanden alle zorg uit handen, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het naderend afscheid. Bij Uitvaartcentrum Finnema werken goed opgeleide, betrokken en ervaren uitvaartverzorgers, die nabestaanden met raad en daad ter zijde staan in de moeilijkste periode van hun leven. Wij beschikken over zowel dames als heren uitvaartleiders in alle leeftijdscategorieën.

Persoonlijk, respectvol en in stijl
Geboren worden en sterven zijn onlosmakelijk met het leven verbonden en elke familie neemt afscheid op haar eigen manier. Sommige nabestaanden kiezen voor een traditionele ceremonie, andere families geven de voorkeur aan moderne afscheidsrituelen. Uitvaartcentrum Finnema stelt zich ten doel om het afscheid van overledenen in stijl, respectvol en op de door u gekozen manier tot in de puntjes uit te voeren. Wij zorgen dat elke begrafenis of crematie waardig, met persoonlijke aandacht en in stijl wordt uitgevoerd. En dat doen we al ruim 50 jaar met de uiterste zorgvuldigheid.

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.