finnema

 

bloemenbestellen2

Wij gaan ervan uit dat onze medewerkers hun uiterste best doen om de nabestaanden zo goed mogelijk te begeleiden en van dienst te zijn. Hier treft u enkele blijken van waardering van onze opdrachtgevers.

Alles was heel goed, vooral dat de kleinkinderen mochten meehelpen met de kist sluiten, het deksel erop schroeven en naar buiten rijden.

Het was allemaal heel persoonlijk. Heel veel eigen inbreng, veel ruimte voor vragen.

Alles is prima verlopen. De kleinschaligheid hebben wij als zeer prettig ervaren. De begeleiding, in het bijzonder de heer Klijn, was uitstekend!

U heeft het keurig en correct geregeld! Groot pluspunt is dat jullie altijd bereikbaar en vriendelijk zijn. Het was in één woord geweldig!

Wij zijn zeer tevreden. Het is net zo verlopen als wij het gewild zouden hebben. De heer Van der Duin heeft het heel goed aangevoeld. Hartelijk bedankt.

Het is mij tot grote steun geweest. Alles is heel goed geregeld. Heel veel dank daarvoor.

De verzorging en begeleiding wisten we nog van vorige uitvaarten. Het gaf mij en mijn gezin een gerust gevoel.

Wij zijn heel dankbaar voor de hele goede begeleiding en alle warme contacten en blijk van medeleven met ons.

We kunnen terugzien op een waardige plechtigheid, daarvoor onze dank..

Alles is naar wens verlopen. Het omgaan met onze kleinkinderen heeft me goed gedaan. Het sluiten van de kist door de kleintjes heeft diepe indruk op ze gemaakt! Geweldig.

Wij weten al heel lang dat Finnema er is, dus de keuze was niet moeilijk.

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.