finnema

 

bloemenbestellen2

Wie zijn we
Het modern geoutilleerde pand van Uitvaartcentrum Finnema beschikt over alle faciliteiten voor het deskundig en met aandacht verzorgen en opbaren van overledenen en het ontvangen van rouwbezoek. Nabestaanden krijgen bij ons alle ruimte om op geheel eigen wijze afscheid te nemen van hun dierbare. Onze uitvaartleiders adviseren bij het invullen van het programma rondom een uitvaart en controleren of de geuite wensen praktisch uitvoerbaar zijn. Wij beschikken over onze eigen rouwgoederen en rouwvervoer.

Vooraf informeren kan ook
Uitvaartcentrum Finnema adviseert u ook graag vooraf. Bijvoorbeeld wanneer u zelf uw eigen uitvaart wilt regisseren of meer wilt weten over uitvaartverzekeringen, koopsompolissen, een wilsbeschikking of een testament. Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Het kan een hele opluchting zijn als u uw zaakjes al van tevoren op orde hebt.

Keurmerken Uitvaartzorg
UZN is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
UZN is aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.