finnema

 

bloemenbestellen2

Informatief voorgesprek
Er zijn momenten in uw leven, waarop u wat meer nadenkt over de eindigheid van het leven. Misschien omdat u weet dat u ernstig ziek bent. Of gewoon omdat u uw zaakjes graag op orde hebt. Maak dan gerust een afspraak met ons. Vanuit hun kennis en ervaring nemen onze medewerkers graag de tijd om u geheel vrijblijvend voor te lichten over alle facetten van een uitvaart. Wat zijn uw wensen? Zijn die ook echt haalbaar? Welk prijskaartje hangt daaraan? En worden die kosten gedekt door uw uitvaartpolis? Desgewenst maken we in overleg met u ook een kostenbegroting. Het kan een hele opluchting zijn om dit soort zaken eens goed te bespreken. En voor uw nabestaanden ligt er zo een heldere leidraad klaar voor uw uitvaart.

Verzekeringzaken
Kijk onder verzekeringen hoe wij u van dienst kunnen zijn met koopsompolissen, uitvaartverzekeringen (al dan niet in natura) en het verzilveren van bestaande uitvaartverzekeringen.

 

Informatie

Voor gratis informatie over uitvaartverzorging.

www.begrafenis-amsterdam.nl

www.uitvaart-haarlem.nl

logo-uitvaart

 

 

 

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.