finnema

 

bloemenbestellen2

Wilsbeschikking of testament
Bij overlijden voelen nabestaanden zich gesteund als zij weten hoe de overledene dacht over zijn afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten, is het goed om tijdig alles over uw uitvaart, financiën en uitverzekeringen op papier te zetten. Laat uw speciale wensen (zoals de kist zelf beschilderen, livemuziek of specifieke cultuurgebonden rituelen) daarom kosteloos vastleggen in een wilsbeschikking. Die kunt u downloaden als een pdf en op uw gemak uitprinten en invullen. U bewaart deze bij uw belangrijke papieren, of u geeft deze af aan degene die de uitvaart te zijner tijd met de medewerker van het Uitvaartcentrum bespreekt. Uiteraard kunnen wij ook samen met u uw wensen doornemen.

Wilsbeschikking is géén testament
Een wilsbeschikking heeft overigens niet de rechtskracht van een testament. Het is meer een leidraad voor de invulling van een uitvaart. Wij kunnen u uiteraard wel doorverwijzen naar notarissen die gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht, waar u uw testament officieel kunt laten opstellen. Op www.TestamentTest.nl kunt u op eenvoudige wijze vaststellen of een testament voor u nodig is.

keurmerkbgnusocial facebook box blue 24

Uitvaartcentrum Finnema | Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer | (0297) 325 865 | 24 uur per dag bereikbaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.